My Adventure

G8-G20 Youth Summit Indonesian Organizing Committee

 Bahagia dan ga percaya bisa lolos ke AmericaIni yang ke tiga kalinya aku apply ke luar negeri dengan negeri yang sama. Iya, ke America. Negara yang pengen banget ku kunjungin. Saat ada temen yang ngabarin kalo aku lolos ke sana, rasanya seneng. Tapi biasa aja. Soalnya belom liad sendiri… tapi ga percaya juga, ahh masak iya.. wong aku nulisnya ga sedetail mungkin, ngerjainya dadakan…. Read More

AHMEDABAD, MY FIRST OVERSEAS PROGRAM (NOT REALY)

Dear Mr. Nashruddin Afani,
Greetings from Centre for Environment Education (CEE)
We cordially invite you to participate in the Asia Pacific TUNZA conference. Please find attached your invitation letter for the same. As mentioned in the letter, we are seeking funds to support participation in the conference, and encourage you to find support at your end. In any case, we hope that you can participate… Read More

EVERYTHING IS POSSIBLE

This year is my greatest year. Finally I can go abroad with my efforts. That was not just a dream in the midday, like what people said to me. After experiencing failed for eight times, finally Malaysia was my first visited country. I say that this one as my greatest thing because eight times got failed, I felt so many things like depressed, tears, tired, bored, and almost hopeless came to my life. However, life must go on. Read More

200 IDR CUKUP MERASAKAN DINGINYA RUANG EXECUTIVE DI KLIA-LCCT (Malaysia Part 1)

Jadi ketika saya, mas Faruk, dan Yuan yang akan mewakili kampus kami buat menghadiri ADIC 2012 di IIUM, sudah dipastikan akan berangkat, seperti applicant lainnya, kita langsung melakukan fundrising. Beda lho yah, antara fundrising, minta sumbangan, atau bahkan mengemis. Coba cari wangsit ke mbah google, apa perbedaan masing2 itu. well… demi mendapatkan pundi-pundi rupiah, kami pun berbagi tugas untuk fundrising. Dimulai apply proposal sponsorship yang kami buat untuk Pembantu Rektor Kabag. Read More

4th ASEAN SCHOOL GAMES; FRIENDSHIP NEVER ENDING

“Gagal bukan berarti tidak mampu atau tidak bisa. Karena justru dengan gagal, kita bisa menjadi lebih nikmat ketika menerima sebuah kesuksesan. Proses membuat kita lebih bijaksana, rendah hati, dan menghargai setiap roses yang terjadi dalam hidup ini. Hal yang mudah kita dapat, tidak bisa dipungkiri akan mudah pula untuk kita lupakan atau bahkan hilang dengan mudah pula. Namun di sisi lain, ketika kita sulit dan penuh dengan pengorbanan untuk mendapatkan sesuatu itu, maka dengan berat pula hal tersebut akan pergi dari kehidupan kita; terlebih lagi kita akan selalu mengenang every single time perjuangan yang telah kita lakukan, serta kepuasan yang muncul tiadatara. Hanya pujian dan ucap rasa syukur kepada Tuhan semesta alam.”  Continue Reading

11 thoughts on “My Adventure

  1. I feel bad about that. Sorry I shouldnt written down that. Anyway, your strong motivation will lead you to the best place. You just have to wait the time. Everything has the time 🙂

  2. really nice experience,,keep spirit!!!!! ^_*
    now I know what have u done in the middle of the night,,heheheheheheh

  3. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s really informative. I am going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s